Sugar Facial er dejlig, sød og sanselig forkælelse!

Pandhy’s ™ Sugarfacial består af sugarmassage og sugarstamp, som er nogle helt specielle behandlingsmetoder, hvor sukker bruges som redskab til at øge aktiviteten i vævet, uden brug af maskiner.

Sugarmassagen afspænder muskulaturen, løsner spændinger og stimulerer cirkulationen – så huden fremstår mere glat, blød og fast. Sugarstamp er en teknik, der skånsomt dybderenser ved at fjerne tilstopninger og minimere porerne. Den skaber vakuum og derved:

  • Øget blodcirkulation
  • Øget lymfecirkulation
  • Mere glød
  • Reducering af væskeophobninger

Alle produkter, der bruges i behandlingen, er fra Pandy’s ™. De er 100 % fri for kunstige farve- og duftstoffer, og indeholder ingen parabener eller kunstige konserveringsmidler. De er allergivenlige og er ikke testet på dyr.

Selve behandlingen består af rens, peeling og klargøring til sugarmassage. Skøn og opstrammende sugarmassage, efterfulgt af sugarstamp. Herefter en plejende Mudder maske, tilpasset med olier og cremer efter din huds behov. Mens masken virker, tilbydes du velvære massage af dine hænder og arme. Behandlingen afsluttes med tilpasset mist og dagcreme.

Behandlingen tager ca. 1 time

Enkelt behandling: 580,-

Køb 5 behandlinger og få en gratis.