Hvis du ikke er til kunstige vipper og måske ønsker et skånsomt alternativ til den berygtede vippebukker – er denne behandling lige noget for dig !

Du får, på en mere naturlig måde, et buk af dine egne vipper, som åbner øjet op og visuelt giver en fornemmelse af længere, fyldigere og mørkere vipper – og så holder det i 4 – 8 uger.

Behandlingen er velegnet til alle, uanset alder – og både korte og lange vipper kan behandles.

24 timer efter behandlingen, kan du gøre præcis som du plejer; bad/sauna, gnide dine øjne, bruge mascara, cremer mm. uden forholdsregler.

Behandlingen er hypoallergen og der er derfor minimal risiko for uønskede reaktioner.

Produkterne er uden formaldehyd, parabener og latex.

Mød gerne op uden make-up og kontaktlinser !

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen med lukkede øjne og får en øjenmaske under hvert øje, som er beroligende for øjenomgivelserne. Masken skjuler dine nederste vipper, sådan at jeg nemt kan arbejde på dine øverste vipper.

Jeg vælger en skabelonstørrelse, som passer til dine øjenvippers længde. Herefter bues dine vipper forsigtigt op, og der lægges en lift lotion på vipperne – og herefter en setting lotion.

Efter endt behandling farves dine vipper, for at give et tættere og mere udtryksfuldt udseende.

(Du kan selvfølgelig fravælge dette)

Til slut, påføres en vippekur, som giver fugt, næring og genopretter vippernes naturlige styrke. Desuden holder behandlingen længere med denne kur.

Behandlingen fra Elleebana,  er skånsom og behagelig – og giver et blødere buk af vipperne, end andre metoder. Desuden er behandlingstiden hurtigere.

OBS: En sjælden gang er der vipper, som kun reagerer lidt eller slet ikke på behandlingen. Jeg kan desværre ikke forudse, hvilke vipper det drejer sig om.

Jeg anbefaler,  at du efter behandlingen bruger en vippe conditioner dagligt, for at pleje og forebygge tørre vipper.

Behandlingen tager 45 – 60 minutter

Lash Lift: 475,-

Lash Lift + farve af øvre vipper + vippekur: 525,-

Køb 5 behandlinger og få en ekstra gratis.

Intro Lash Lift + farve af øvre vipper + vippekur: KUN 375,- for dig der ikke har prøvet behandlingen før – og prisen gælder kun 1. gang

BOOK TID HER