Jeg tilbyder naturlige ansigtsbehandlinger. Fokus er det friske udseende, glød og opstramning. Du vil føle velvære, ro og tid til dig.

Jeg er certificeret behandler i Japansk Cosmo Lifting – den originale metode af Lone Sørensen.

Japansk Lifting er ren selvforkælelse, der virker afslappende på krop og sjæl og som tilmed strammer dit ansigt op og giver glød. En potentielt vanedannende behandling!

Jeg er uddannet Elleebana Lash Lift stylist. Elleebana er det førende mærke på markedet. Behandlingen er hurtigere og giver dine egne vipper et smukt og naturligt buk.

Prøv også en DermaOXY Oxygenbehandling, som har en dokumenteret anti-ageing effekt. Behandlingen gør din hud blød, glat og spændstig.

I langt de fleste behandlinger, bruger jeg danske DermaOXY’s lækre hudplejeprodukter. Du kan også købe disse produkter i klinikkken.

Efter mange år som sygeplejerske besluttede jeg i 2016 at starte mit eget – Strandgade Facecare – på Christianshavn. Behandlingerne foregår i min hyggelige klinik, der ligger i et klassisk Christianshavnerhus fra 1700-tallet.

Du kan bestille tid online. Betaling er kontant eller via MobilePay. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 75 92 60 eller ved at skrive en mail til post@strandgadefacecare.dk. Du kan også bruge formularen nederst på siden.

Jeg glæder mig til at se dig

Lisa

SOMMERFERIE FRA DEN 17/7 – 2/8 2024

RIGTIG GOD SOMMER TIL DIG